Omnia Wereldrestaurant

Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage

Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage? Bij wereldrestaurant Omnia in Drachten eet u de heerlijkste gerechten uit de beste keukens op aarde. Tijdens uw verblijf in ons restaurant beleeft u een onvergetelijke avond waarvan u nog lang nageniet. Verleidelijke menu's, bereid door bevlogen koks die u laten proeven van de smaakvolste gerechten. Van Italiaans tot Japans. Van Frans tot Chinees tot aan Zuid-Amerikaans. En meer… Het is slechts een kleine stap in de grote keuken van wereldrestaurant Omnia.

Meer dan een wereldrestaurant

Restaurant Omnia is niet zomaar een wereldrestaurant. Bij ons krijgt u een totaalbeleving die u nergens anders vindt. Een optelsom van verse kwaliteitsproducten, topservice en emotie. Keukens zonder geheimen, want onze enthousiaste koks bereiden de gerechten waar u bij staat. Het live cooking concept krijgt bij ons een extra dimensie. De kookkunstenaars van restaurant Omnia adviseren u namelijk graag over de diverse ingrediënten en smaken. Twijfelt u of u iets lekker vindt? Onze koks laten u graag eerst proeven!

In ons stijlvol ingerichte restaurant betaalt u niet per gerecht of menu maar voor de duur van uw verblijf. In die periode kunt u onbeperkt genieten van alle keukens en alle non-alcoholische dranken. Eten bij restaurant Omnia is puur genieten. Of u nu met familie of vrienden komt, met z'n tweetjes of gewoon in uw eentje. Daarnaast is het restaurant een paradijs voor kinderen.

Ons restaurant is bovendien geschikt voor mensen met een allergie of een dieet. Onze chef-koks geven graag advies over de diverse gerechten en ingrediënten.

Restaurant Omnia voor grotere gezelschappen

Een bruiloft vieren? Een 40-jarig huwelijksfeest van opa en oma? Geslaagd voor uw studie? Een origineel klassenfeest?

Restaurant Omnia biedt de perfecte avond wanneer u lekker uit eten wilt met meerdere personen. Zowel in het bovenste verdieping (± 400 zitplaatsen) als onderste verdieping (± 200 zitplaatsen) van ons restaurant zijn hiervoor mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op en vertel ons uw specifieke wensen. Wij helpen ze te vervullen.

Eigentijds uit eten met collega's? Een bedrijfsuitje of productpresentatie? Restaurant Omnia is hiervoor de perfecte locatie.

Raadhuisplein 55, 9203 EA Drachten
http://www.restaurantomnia.nl
0512 779 898

Dichtbij parkeren

Busstation

Agenda

28.09 Raadhuisplein pakt uit tijdens Drachten in Stijl!
29.09 Big Band tijdens Drachten in Stijl

Openingstijden

ma 17:00 - 22:00
di gesloten
wo 17:00 - 22:00
do 17:00 - 22:00
vr 17:00 - 22:00
za 16:00 - 22:00
zo 16:00 - 22:00
Copyright 2018 Raadhuisplein
All Rights Reserved

Raadhuisplein Centrum Drachten